Gedecoreerde taarten

Gedecoreerde taarten

 

Elke taart wordt op maat gemaakt, zowel qua uitzicht als qua smaak.

 

De basis van de taart bestaat uit een heerlijk luchtige vanillebiscuit.

De taart wordt 2x doorgesneden en gevuld met een vulling naar keuze (zie lijst onder de foto's),

afgesmeerd met ganache of botercrème en bedekt met suikerfondant.

Je kunt elke vulling uit de lijst onderaan deze pagina kiezen, bij grote bestellingen zijn meer vullingen mogelijk.

 

De prijs van deze taarten is verschillend, afhankelijk van de vullingen, het aantal personen en de details die je wenst.

Als richtlijn moet je rekenen op een bedrag tussen €4,5 en €5 per persoon (voor huwelijkstaarten is een aangepaste prijs, afhankelijk van de specifieke wensen). Deze taarten worden steeds voor minimum 20 personen gemaakt. Als je doorgeeft wat je precies wenst, krijg je een prijsofferte. Daarna kun je nog beslissen om al dan niet te bestellen.

 

Onderstaande foto's geven een idee van wat mogelijk is.

Klik op de foto's voor een grotere weergave.

Overzicht van de vullingen

 

 

  • Aardbeienconfituur
  • Aardbeienmousse
  • Aardbeienyoghurt bavarois
  • Advocaatmousse
  • After-eightvulling
  • Amandelbavarois
  • Amandelcrème
  • Ananasvlaaivulling
  • Appeltaartyoghurt vulling met gebakken appeltjes
  • Armagnac-chocoladevulling
  • Baileysvulling
  • Banaanvulling
  • Bananenconfituur
  • Banketbakkersroom (= stevige vanillepudding)
  • Bastognebotercrème
  • Bokkenpootjesvulling
  • Bosvruchtenmousse
  • Botercrème (luchtig) (vanille, chocolade, mokka, frambozen)
  • Caramelganache
  • Champagnecrème
  • Cheesy banana fluff
  • Chocolade fudge
  • Chocoladeganache
  • Chocolade-kokosvulling
  • Chocolademousse
  • Chocolademousse met marshmellows
  • Citroenbavarois
  • Citroenvulling
  • Dadelbavarois
  • Daimmousse
  • Dulce de leche
  • Frambozenmousse
  • Fruity ganache
  • Fudge Icing
  • Ganache (witte of fondant chocolade)
  • Granny Smith mousse
  • Hazelnootmousse
  • Hemelse Modder
  • Kersenbavarois
  • Kersenvlaaivulling
  • Koffiebavarois
  • Kokosmousse
  • Kokosvulling
  • Kwarkbavarois
  • Lemon Curd
  • Limoenbavarois
  • Marsmousse
  • Mascarpone met aardbeien en witte chocola
  • Mascarpone met advocaat
  • Mascarpone met caramel
  • Mascarponevulling
  • Mergpijpjesvulling
  • Meringue botercrème
  • Mokkacrème
  • Nogavulling
  • Notenbavarois
  • Oreovulling
  • Peren-anijsvulling
  • Praliné-crème
  • Sinaasappelcrème
  • Sinaasappel-passievruchtcrème
  • Slagroom met/zonder vers fruit
  • Speculaasvulling (op basis van boterroom of slagroom)
  • Tobleronemousse
  • Tiramisuvulling
  • Vanillebavarois
  • Vruchtengelei
  • Werthers-echte-vulling
  • Witte-chocolade-yoghurtvulling
  • Zwitserse room

 

Vullingen die buiten de frigo bewaard mogen worden

 

  • Botercreme (met eventueel naar eigen smaak een toevoeging, zoals citroen, vanille, cacao, advocaat, sinaasappel, aardbeien, banaan, frambozen, nutella, hazelnoot, peer, ....)
  • Amarettocrème
  • Chocolade fudge
  • Choco pasta (wit, puur, hazelnoot)
  • Blikfruit (mandarijntjes, peer, ananas, …)

  • Vers fuit (aardbeien, bosvruchten, banaan, mandarijntjes, ananas, ...)
  • Vlaaivulling (diverse soorten; ananas, appel, kersen, tropische vruchten, ….)
  • Lemon curd
  • Vruchtenjam (diverse soorten)
  • Honing
  • Ganache
  • Praline's
  • Roomcaramel
  • Notenpurees